Home ZanimljivostiLjubav & Sex Nova aplikacija – Sex vith Google Glass

Nova aplikacija – Sex vith Google Glass

redakcija

Noseća tehnologija menja naše svakodnevne navike, stoga je logično da se uplete iu seksualni život. Otkako su predstavljene Googleove pametne naočare, mnogima je zagolicalo maštu kakvu bi one revoluciju donele u seksualnom smislu – bilo samo u unapređenju seksualnih igrarija putem dostupnih servisa za komunikaciju, bilo u pornografskoj industriji ili u kombinaciji virtuelnog i stvarnog sveta. Maštati više ne morate, jer je stigla aplikacija posvećena upravo tome – Sex vith Google Glass.

 

Aplikacija podrazumeva da oba partnera nose Googleove naočare tokom polnog čina. Aplikacija snima ono što jedan partner vidi i putem striminga prenosi to drugoj polovini para. Dakle, istovremeno možete gledati ono što biste i inače videli, ali i videti sami sebe partnerovim očima. Snimci se, nakon što ih aplikacija lepo editira, mogu pregledati i naknadno, ali imaju i rok trajanja – od pet sati, nakon čega se, navodno, brišu zauvek.

No, to nije sve – uz aplikaciju možete gasiti i paliti svetla u sobi, pokrenuti muziku ( možda čak i predložiti koju muziku da pustite ), a ukoliko vam nedostaje inspiracije, samo recite: " OK glass, give me ideas " i prikazaće vam se predlozi položaja. Kako je objašnjeno na službenoj stranici, ovo omogućava potpuno novo iskustvo, ai perspektivu – posebno ukoliko aplikaciju povežete sa mobilnim uređajem – tada se scene mogu gledati iz bilo kog ugla.

Kako javlja Digital Trends, aplikacija je nastala tokom Hackathon London 's Vearable Tech. Cilj joj je da postane dobrodošao dodatak seksualnom životu, koji omogućava partnerima s naočarima mnoštvo zanimljivih stvari. Kreatori su se prilikom osmišljavanja aplikacije zapitali – kako seks može biti bolji s Google Glass, a aplikacija je nastala kao odgovor. Kako kažu, time ne žele udaljiti partnere, nego fizički poboljšati seks – više " stvarnih " stvari, manje Skipe seksa.

Bez obzira da li je Google želeo ili ne da se ovakvi komadi softvera vrte na njegovim pametnim naočarama, ovo je bilo teško izbeći – za svaki pametni uređaj postoji mnoštvo aplikacija na tu temu, stoga je bilo logično da se kreira i za ovako prikladan gadžet. Ako vas je priča zaintrigirala, a još uvek nemate Google Glass, možete se prijaviti za aplikaciju za Phone.

Izvor: Geolink

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!