Klara Jang
01.07.2014. broj pregleda: 3375

Sexy  legs by midnight5

Klarin priručnik za korišćenje srpskih žena


Večita enigma za frajere je ženski mozak i orgazam. 
Kada je reč o mozgu, davno su odustali od dešifrovanja, a oko orgazma se još ne daju obeshrabriti. Pokušavaju, a nekada im baš ide od ruke! Bolje nego od kurca. 
I već tradicionalno površni, smaranje im je da ulože trud, ili da pričekaju, da usavrše tehniku koja će je raspomamiti.

Muški mozak jednostavan je organ. Crno je crno a belo je belo. Izblajhana, sisata, bataci i bradavice na izvol'te- za njom idu kao mesečari, u propast-u propast. Dakle, razmišljaju kurcem Jednostavno. 
Takve su i izašle da paradiraju da bi bile lako u posedu, i padaju na leđa bez mnogo mistike.

Ali, dragi moji seksualni neradnici, šta ćete nakon vrućeg ali suviše kratkog seksa sa ovim primercima ženskadije? Od takvih nećete goreti duže od palidrvca. Neće vam sutra biti zanimljive, neće vam se uvek dići na istu. Tražićete bar za broj veću sisu.

Znam, priča mi ortak opsednut seksom bez „po muke“. 
On je lik koji ne mari za više od dobre penetracije. Brzo i lako. On se toliko navukao da seks za njega nije više nego kratki espreso - jak i guta se iz dva srka. Doduše drži te budnim, ali u njemu nema uživanja. Nema gustiranja. Eksiraš ribu i ćao- zdravo.

Kazao mi je da to izgleda ovako- Snimi je, priđe, naruči piće, uhvati za dupe, lizne joj vrat, odvede do ćoška, wc-a, automobila, ili u retkim slučajevima kreveta, i završava za 10 do 15 minuta. 
Pa to čoveče nije ni laka gimnastika! I u pozorištu se poštenije oznojim. Meni do klitorisa ne bi stigao ni za sto života.

Priznajem, sa nekim ženama  se valja pomučiti. Dok se ona ovlaži, vi ste odavno mlohavi. Zato, tehnika braćo, to jedino može da vas odvede tamo gde nikada niste bili. I vežbajte, ne u teretani, već na ženama. Dobro, ko nema baš širok asortiman može i da pazari neku gumenu cicu. Grrrr.
Ne nasrćite, ne budite na distanci. Ne balavite, ne budite ni ko špricer hladni. Ne žurite, ne budite ni prespori. 
Znam, znam, to je ta viša filozofija ženskog orgazma. Nije zezanje ! 

Ako je navedete da pomisli da je jurite, ugasili ste. Ako ste predaleko, u vaš šesnaesterac uleteće drugi igrač. I pogodak će biti njegov.
Kad posle krčkanja na tihoj vatri, gde ćete je pipati očima, više nego rukama, konačno stignete do kresa, tek počinje hod po mukama. 

Zadovoljiti nju ili sebe? Ako svršite na nivou rekorda, sve pada u vodu. 
Pravilo koje najčešće pali da vaš „najbolji ortak“ ne odvali od pumpanja krvi je – opet - mozak. Dakle, razmišljate uporno da je cilj da ona bude zadovoljena. Za vas neće biti neki problem.
Ljubljenje, veoma važno. Propusnica za vaginu su njena usta. Ako budete dovoljno nežni, ali i dovoljno divlji, senzualani a halapljivi, onda ste čekirali ulaz dole. 
Prva ciljana zona grudi. 
E, tu je tek grupnjak! Odnosno dupljak. Dve su, a ne smeš da zapostaviš nijednu. Ko ne zna, žena može da svrši ako ste dovoljno dobri sa bradavicama. Ali, baš dobri. A i to se postiže vežbanjem, frajeri! 
 
Koliko god da je gospođa fina, svaka u krevetu voli malo poganosti na jeziku. 
Dobro, ima onih koje vole i malo više. Kao na primer ja. Meni možeš perverznim jezikom da povećaš sise za dva broja, a kitoris za četiri. Ali, ja nisam baš neki reper...

Da se vratimo na gospođe- fine, uštirkane, smerne, što od kurca ni K ne smeju da prevale. I
takve vole da čuju šta želite da učinite u njenom vaginalnim vrtu. Ali, bez gadosti.
I bez preterivanja! Doziraj, da se ne predozira, što će je izvesti iz ekstaze. 
Nikako nemojte da dajete svom „drugaru“ nadimke! Miki, Kića, Stojko, Dik... To neke žene može da podseti na dete ili ujaka. Komšinicinog psića pekinezera. A retke su koje se na takve nastranosti pale. Ako ga cica „krsti“, to je drugo.

I na kraju ovoga, a na početku svakog seksualnog promišljanja i delanja, Njegovo veličanstvo Klitoris.
Prvo, morate da znate gde je. Drugo, morate da budete nežni sa njim. Ruka će je napaliti, ali će je jezik raspametiti. E, na ovoj deonici možete mozak i da stavite na oflajn. Samo zamislite da ste posle žeđi od velike suše, došli do velike krigle hajnekena. 

Živeli!
Posle možete i da jebete!!!

Vaša 
K.
jangklara@gmail.com
 

P.S.
I da... umalo da zaboravim Simpatični komentator „milansd“ ispravno je primetio da love lavice... Samo nisam ja mislila na tu džunglu dragi „milansd“.  Sex metafora, hahaha. Vlažni poljubac od K.J.  
Piši mi ako želiš da se  „dohvatimo i raspravimo“

 Plusic 10 Minusic 7


Ocena

Ocenjeno 13 puta. Oceni

Komentari

Missing
Deja
06.07.2014.
Takve kao ti treba koristiti i odbaciti kao iskorisceni kondom.Verovatno te je neko odjebao u zivotu.Vredjas zenski rod kretenko.
Plusic 11 Minusic 2
Missing
Fan
03.07.2014.
Ovaj je dobarrr
Plusic 4 Minusic 0
Missing
Zoki
02.07.2014.
Ova prica o jebacima koji kresu u wc je mit. To se desava ,mozda, jednom godinje svakom 44444.-om na planeti, ali se naravno drugacije prepricava. Cak iako se desi, a desavalo se, to je neka ljadro najgora, tako da je to samo njegov minus. Navataj ti dobru ribu za vece pa je odvedi u wc. Aha, vazi... ;)
Plusic 5 Minusic 3
Missing
Kolja
02.07.2014.
Slažem se u potpunosti sa napisanim, osim sa naslovom u kome je reč ''srpskih'' višak :)
Plusic 6 Minusic 1
Dodaj komentar

Sexy  legs by midnight5
Klara Jang
05.05.2015.
Skupljam deliće tebe po podu, raspolućene, u komadićima stakla prošlog trena otpalog od ogledala.  A tamo, ceriš mi se u oči, bezočno. Pomahnitalo i ludački. Sad si oštar...
3100 pregleda | 1 komentara
Sexy  legs by midnight5
Klara Jang
24.12.2014.
Ni grešnica, ni svetica. Ni ime, ni prezime. Ni vila, ni demon. Samo ja. Tako sam ti se predstavljala kada si me u novogodišnjoj noći poveo kod sebe. Nisam htela Deda Mraza, iako sa...
3409 pregleda | 7 komentara
Sexy  legs by midnight5
Klara Jang
31.10.2014.
Razvela sam se od pameti i otkinula od strasti kada sam prepoznala vatru u tom tipu.  Nas dvoje nismo smeli ni da se znamo, nismo se pošteno ni rukovali, nismo ni imena zapamtili jedn...
4217 pregleda | 6 komentara
Sexy  legs by midnight5
Klara Jang
01.09.2014.
Za mene, Frojd je budala.  Ako ništa drugo, ono zato jer je tvrdio da samo nezadovoljni i nezadovoljeni maštaju o seksu. To je baš fejk da samo nedojebani fantaziraju.&nb...
4924 pregleda | 8 komentara
Sexy  legs by midnight5
Klara Jang
03.08.2014.
Moja seksualnost je fantazija.  Ja sam se davala, mešala istinu sa lažima, jela svašta danima.  Moja se vrelina topila kao smola na asfaltu koga grli tropski vreo dan. &nb...
3145 pregleda | 9 komentara
Fotografija nedelje - sponzor Gajba caffee
63d30f79e33ab54dd9466622fc739c10
Poslao: Creativo_Photo.Fun Pošalji fotografiju
Anketa
Da li nosite masku i rukavice na javnim mestima kao zaštitu od Koronavirusa?
Da.
Ne.
Sve ankete
Ukupno odgovora: 224
Dešavanja
Video dana
Oglasi
Soho 125x300