Home Info Sport mix od 6-og do 7-og marta

Sport mix od 6-og do 7-og marta

by redakcija

U okviru 20-og kola Prve B lige, košarkaši Smedereva u subotu gostuju čačanskoj Mladosti. Susret je zakazan za 18 časova.

Fudbaleri Smedereva u subotu gostuju Napretku iz Kruševca, u meču 17-og kola državnog šampionata. Utakmica se igra od 14 časova.

U okviru prvog kola prolećnog dela prvenstva Prve lige, fudbalerke smederevske Jerine, u subotu od 11 časova, igraju u Lazarevcu protiv domaćeg LASK-a.

Odbojkaši Smedereva, u subotu od 19 časova i 30 minuta, gostuju Spartaku iz Ljiga, u meču 5-og kola Mini lige za plasman od 5-og do 8-og mesta.

U 19-om kolu Super lige, rukometaši Smedereva, u subotu od 19 časova, gostuju Jugoviću iz Kaća.

U Balonu na Sportskom centru, tokom vikenda, biće održano finale Mini Maksi fudbalske lige Srbije – Smederevo. Na turniru će se nadmetati učenici osnovnih škola, članovi nekoliko Škola fudbala, kao i najmlađi igrači fudbalskih klubova. Oba dana takmičenja, utakmice počinju u 8 časova, dok su finalni susreti zakazani za nedelju. Dodela priznanja najuspešnijim ekipama i pojedincima biće održana u nedelju od 17 časova.

Kuglaši Smedereva, u 14-om kolu Prve lige, gostuju u nedelju Rakovici. Meč je na programu od 11 časova, na beogradskoj Adi Cigalniji.

Karate klub LOTOS iz Smedereva u nedelju će biti domaćin Prvenstva Uže Srbije Srpske karate unije u katama i borbama u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji za sve uzraste.

Takmičenje u katama počinje u nedelju od 11, dok će borbe biti na programu od 14 časova i 30 minuta, u Dvorani Smederevo. Osvajači medalja sa ovog takmičenja stiču pravo nastupa na Državnim prvenstvima, koja će biti održana u maju za sve uzraste.

Izvor: Radio Smederevo

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!