Home Info Sport mix

Sport mix

by redakcija

Takmičari Karate kluba Lotos iz Smedereva učestvovaće, od danas do ponedeljka, na  internacionalnom takmičenju za pionire, kadete i juniore „ZVOLEN KUP 2010-te“, koje se održava u Slovačkoj. Boje reprezentacije Srpske karate unije u katama braniće Valentina Aleksov, Anđela Milosavljević i Aleksandra Aleksov, dok će Milan Marković, Ana Bajčić, Nemanja Krstić, Marija Pejić, Siniša Kukulj i Milica Milosavljević nastupiti u borbama.

Učešćem na prvoj ovogodišnjoj regati u Mikro klasi, koja danas startuje u Zemunu i trajaće do nedelje, za jedriličare Brodarskog kluba „Metalac“ Smederevo počinje takmičarska sezona. Po novim pravilima, ovo je prva od tri regate koje će se bodovati za Državno prvenstvo. Drugo takmičenje biće održano krajem juna, u okviru obnovljene Dunavske dužinske regate, a finalne trke Državnog prvenstva, voziće se početkom avgusta na regatnom polju kod Golupca. Tehnički organizatori pomenutih regata su Jedriličarski klub Zemun i Brodarski klub „Metalac“ Smederevo.

Najbolji veslači Srbije nastupiće, tokom predstojećeg vikenda, na Internacionalnoj regati u Zagrebu. Veslački klub Smederevo, na ovom takmičenju, predstavljaće Nemanja Nešić, Dušan Bogičević, Aleksandar Filipović i trener Dejan Guslov. Nešić će veslati u skifu i četvercu, dok će Bogičević i Filipović nastupiti u seniorskom, odnosno juniorskom skifu.

Košarkaši Smedereva gostuju sutra Crnokosi iz Kosjerića, u derbiju pretposlednjeg kola Prve B lige. Susret je zakazan za 19 časova.

Fudbaleri Smedereva ugostiće sutra Borac iz Čačka, u meču 23-eg kola državnog šampionata. Utakmica na stadionu kraj Stare železare počinje u 14 časova, uz prenos na Prvom programu Televizije Arena.

U okviru 24-og kola Super lige, rukometaši Smedereva dočekuju sutra Radnički iz Kragujevca. Utakmica u Dvorani Smederevo na programu je od 19 časova.

U poslednjem kolu Prve lige Srbije – grupa „Centar“, kuglaši Smedereva ugostiće novog člana Super lige, ekipu Kraljeva. Meč se igra u nedelju, od 11 časova, na Adi Ciganliji.

Izvor: Radio Smederevo

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!