Home Info Smederevo će izdvojiti 12 miliona dinara za novogodišnju rasvetu i njeno postavljanje

Smederevo će izdvojiti 12 miliona dinara za novogodišnju rasvetu i njeno postavljanje

by redakcija

Grad Smederevo će za novogodišnju rasvetu i njeno postavljanje potrošiti oko 12 miliona dinara, sudeći po odlukama o potpisivanju ugovora sa izvođačima radova koje su donete ovih dana.

 

Smederevo je, naime, pre mesec dana raspisalo javni poziv za podnošenje ponuda "za kupovinu novogodišnjih dekorativnih figura za svečano ukrašavanje grada za novogodišnje i uskršnje praznike", a rok za podnošenje ponuda je istekao u ponedeljak.

 

 

Stigla je samo jedna, ona beogradske firme "Kip Lajt", koja je prihvaćena. Svečano osvetljenje u dane praznika, grad će toj firmi platiti 10.195.764 dinara sa PDV-om.

Pored toga, Smederevo će izdvojiti još 1.666.667 dinara bez odnosno oko dva miliona dinara sa PDV-om i za posao koji će odraditi firme "Eltesa" i "Tropikal elektrik".

 

Jer, smederevska Direkcija za izgradnju, urbanizam i građevinsko zemljište je početkom novembra, dakle mesec dana pre no što joj sleduje likvidacija, takođe sprovela javnu nabavku za "montažu i demontažu dekorativne i manifestacione javne rasvete" i, za taj iznos, dodelila je posao ovim dvema firmama.

M.Đorđević

Izvor: Blic

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!