Home Info Odbojkaši Smedereva poraženi od Partizana u taj-brejku

Odbojkaši Smedereva poraženi od Partizana u taj-brejku

by redakcija

2. kolo Prve lige Srbije: OK "Smederevo-Carina" – OK "Partizan" 2:3 (21:25, 25:20, 25:15, 15:25, 14:16)

Dvorana: Smederevo
Gledalaca: 300. Sudije: D. Papović i R. Kusturić. Trajanje meča: 123 minuta.

OK "Smederevo-Carina": Dabić, Milanov (libero), Stojičić, Delčev, Nedeljković, Gmitrović, Aleksić, Spasojević, Đorđević, Kovač, Petrović, Jevtić (libero). Trener: Dušan Kalinić.

OK "Partizan": Niketić, Nedeljković, Pajević, Lekić, Huzejrović, Ćuk, Štavlić, Jokanović, Negić (libero), Đurđević, Turanjanin, Jovanović. Trener: Vladimir Vasović

Pred oko 300 gledalaca u dvorani "Smederevo" više od dva sata vodila se divovska borba u kojoj su u taj-brejku posle dramatične završnice slavili crno-beli. Pomalo sa respektom su u meč ušli igrači Dušana Kalinića, što su gosti iskoristili i poveli sa 1-0 u setovima. Predvođeni kapitenom Petrovićem, raspoloženim Nedeljkovićem i na mreži sigurnim Stojičićem, Smederevci prave preokret i naredna dva seta rešavaju u svoju korist. Ipak, zahvaljujući Anđelku Ćuku, uz pomoć Jokanovića i Jovanovića, gosti uzvraćaju u 4. setu, da bi tačku na meč stavio Ćuk, snažnim smečom.

Iako su poraženi, naši Smederevci mogu da budu zadovoljni kako su odigrali jer je meč odlučila jedna lopta i ovaj meč je pokazao da ekipa Smederevo-Carine ima potencijala da ove sezone ostvari dobar rezultat u Prvoj ligi Srbije.

Odbojkaški klub "Smederevo-Carina" takođe želi da se zahvali navijačima koji su došli u velikom broju na utakmicu sa Partizanom i nadamo se da će, kako sezona bude odmicala, biti sve više navijača na mečevima odbojkaša koji svojim zalaganjem i igrom to svakako zaslužuju.

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!